›  Αρμόνια/synthsARTURIA  MICROFREAK  
MICROFREAK

MICROFREAK
Νέο Προϊόν

MICROFREAKMICROFREAKMICROFREAK
Arturia MICROFREAK: Yβριδικό synthesizer
Kωδικός 00000000004098
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Mε παραγγελία σε 1 ημέρα
Τιμή με Φ.Π.Α.284.00€
καλάθι
Δειτε όλα τα προϊόντα της ARTURIA
Περιγραφή
Αξεσουάρ

MICROFREAK : Υβριδικό synthesizer

Ασυνήθιστο, διαφορετικό, μοναδικό, εξαιρετικό.

 Ένας πανίσχυρος ψηφιακός oscillator με πολλά modes, ένα αναλογικό φίλτρο, και ένα modulation matrix.

Το MicroFreak είναι ένα πανίσχυρο μικρό 'τέρας' το οποίο μπορεί να ακούγεται απαλό, άγριο, υπνωτικό, βαθύ, χαοτικό αλλά συγχρόνως αυθεντικό.

Διαθέτει ένα αρκετά εκφραστικό touch-keyboard το οποίο ταιριάζει κιόλας με την εμφάνιση και το στυλ του μηχανήματος. Είναι παραφωνικό, και διαθέτει presets!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


Oscillator Modes: Ο ψηφιακός oscillator είναι προετοιμασμένος να κάνει πράγματα τα οποία άλλα synths δεν θα τολμούσαν.

Με modes όπως Texturer, KarplusStrong, Harmonic OSC, Superwave, οι περιπετειώδεις μουσικοί θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν νέα μονοπάτια.

Επίσης η συνεργασία με πολύ αξιόλογο κατασκευαστή Eurorack της Mutable Instruments, συμπεριλαμβάνει τον Plaits oscillator με επιπλέον παραφωνία. 

Touch Keyboard με Aftertouch: Το touch plate του MicroFreak είναι γρήγορο, φυσικό, και εκφραστικό. Μπορεί να υπολογίσει την πίεση, και προσφέρει πολυφωνικό aftertouch! 

Αναλογικό φίλτρο :  Εμπνευσμένο από το θρυλικό 12dB SEM φίλτρο της Oberheim , μπορείτε να το κάνετε να ουρλιάζει ή να ψιθυρίζει αναλόγως με τα κέφια σας.

Το φίλτρο έχει επίσης την δυνατότητα auto-oscillate! 

Modulation Matrix: Κυριεύστε το κύκλωμα με το5x7 matrix του MicroFreak. 

Arpeggiator και Step Sequencer: Καταγράψτε μέχρι και τέσσερις αυτοματισμούς , εισάγετε νότες ανά step ή χρησιμοποιήστε τις καινοτόμες επιλογές randomization .

Το step sequencer του MicroFreak και το arpeggiator είναι πανίσχυρα και πολύ εύκολα στην χρήση . 

Πίσω μέρος : Αντιθέτως με άλλα synths, το πίσω μέρος του MicroFreak δεν έχει όρια.

Με πλήρης συνδεσιμότητα, το MicroFreak προσφέρει CV/Gate: Pitch Out, Gate Out και Pressure Out, Clock In και Out, MIDI In και Out, και USB 

OLED οθόνη: πάρτε όσο οπτικό feedback χρειάζεστε με μια στυλάτη, high-definition OLED οθόνη. Η πρώτη σε προϊόντα της Arturia. 


ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ;


Ο ΗΧΟΣ Η τάση της αγοράς περνάει πλέον από "full analog" σε “hybrid analog και digital". Ο ψηφιακός oscillator του MicroFreak είναι το τέλειο εργαλείο να δημιουργήσετε νέους τύπους ήχων, καθώς το αναλογικό φίλτρο δίνει στο synth όλη την ζεστασιά και τον όγκο που οι μουσικοί ψάχνουν. Το MicroFreak μπορεί να αποθηκεύσει 192 presets . 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ο στόχος της Arturia είναι να κατασκευάζει προσιτά και καινοτόμα synthesisers. Η συνεργασία με την Mutable Instruments προσθέτει το κάτι ακόμα, σε μια διαφορετική προσέγγιση, την οποία οι μουσικοί αγαπούν.

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το MicroFreak είναι πανέμορφο . Οχι μόνο είναι στυλάτο, λεπτό, και φορητό, η σχεδίαση του σας δίνει πρόσβαση σε προηγμένα χαρακτηριστικά όπως real-time sequence δημιουργία και randomisation, καθώς και πολυφωνικό aftertouch.

 

Διαστάσεις : 31,1 x 23,3 x 5,5cm

Bάρος : 1,02kg