›  ΑξεσουάρΜονωτικά Υλικά  MIC BARRIER  
MIC BARRIER

MIC BARRIER

MIC BARRIERMIC BARRIER
Acousonics MIC-BARRIER : Ηχοαπορροφητικό πάνελ μικροφώνου
Kωδικός 3983
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Εκτός αποθέματος
Τιμή με Φ.Π.Α.48.00€
Δειτε όλα τα προϊόντα της ACOUSONICS
Περιγραφή

Το MIC-BARRIER είναι ηχοαπορροφητικό πάνελ μικροφώνου, που προσφέρει ακουστική βελτίωση και ηχομείωση σε συνθήκες ηχογράφησης.

Προσφέρει δυνατότητα για άμεσες φωνητικές εγγραφές, με μειωμένο περιβαλλοντικό και εξωτερικό θόρυβο. Αυτό συμβάλει στην αποβολή της υπερβολικής αντήχησης και του αντίλαλου, επιτρέποντας την εξισορρόπηση του ήχου στην αρχική ηχογράφηση ή κατά την διάρκεια του post-production processing.

Εφαρμόζεται εύκολα στις περισσότερες βάσεις μικρόφωνου και ενεργεί σαν ένα ακουστικό φίλτρο, ρυθμίζοντας την αντήχηση χωρίς υπερβολικό χρωματισμό του επιθυμητού σήματος.

Είναι πολυουρεθανικής βάσης για να μπορέσει να προσφέρει αποτελεσματική ηχοαπορρόφηση κυρίως στις μεσο-υψηλές συχνότητες, μετατρέποντας την ακουστική ενέργεια σε θερμότητα εσωτερικά του αφρώδη πυρήνα.

Η αφρώδης εύκαμπτη πολυουρεθάνη, με ανάγλυφη σχεδίαση, η οποία απορροφά αποτελεσματικά την ενέργεια του ήχου και μειώνει το χρόνο αντήχησης αποτελεί την βέλτιστη πρώτη ύλη για εφαρμογές σε studio πρόβας, ηχοληψίας και mastering.

Η προσθήκη των κοιλοτήτων (όπως στους συντονιστές Helmholtz) μεγιστοποιεί την απορρόφησης του ήχου.

Ο αφρός πολυουρεθάνης έχει αυτοσβυννόμενα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το FMVSS 302

Εφαρμογές :

Το MIC BARRIER είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε εφαρμογές studio τα οποία δεν έχουν τις βέλτιστες ακουστικές συνθήκες ή σε δωμάτια πρόβας στα οποία μεταδίδεται ο θόρυβος βάθους (κυκλοφοριακός θόρυβος, θόρυβος κλιματιστικού).

Μορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο εύρος μικροφώνων και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί χωρίς εξειδικευμένο εξοπλισμό ή εργαλεία. Ο ρυθμιζόμενος μεταλλικός μηχανισμός στήριξης είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να τοποθετείτε στην ίδια βάση με το μικρόφωνο της φωνής.

Διαστάσεις: Εξωτερική διάμετρος 45 cm, Ύψος 40 cm (σε πολυγωνικό σχήμα)

Χρώμα: Σκούρο Γκρί.