›  Αρμόνια/SynthsARTURIA  MINIBRUTE2S  
MINIBRUTE2S

MINIBRUTE2S

MINIBRUTE2SMINIBRUTE2SMINIBRUTE2S
Arturia MINIBRUTE-2S : Αναλογικό synthesizer με 16 pads
Kωδικός 00000000003866
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Τιμή με Φ.Π.Α.659.00€
Δειτε όλα τα προϊόντα της ARTURIA
Περιγραφή

To ΜΙΝIBRUTE 2S είναι ένα SEMI-MODULAR SEQUENCING ΣΥΝΘΕΣΑΙΖΕΡ 

Συνδυάζει νέα χαρακτηριστικά δίχως να χάνει αυτό που έκανε το original τόσο σπέσιαλ: αναλογικός ήχος, πολύ δυνατά χαρακτηριστικά για την διαμόρφωση του ήχου, step-sequencer, και arpeggiator.

Διαθέτοντας δύο θρυλικούς Brute oscillators, φίλτρο Steiner-Parker, καινοτόμο looping envelope, και hands-on control για κάθε παράμετρο, το MiniBrute 2S είναι ένα υπερπλήρες μονοφωνικό συνθεσάιζερ .

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του MiniBrute 2S είναι πόσο τέλεια ενσωματώνεται σε modular setups.

Διαθέτει ένα προηγμένο modulation matrix με μια ντουζίνα από πηγές και δρομολογήσεις, επιτρέποντας τον πειραματισμό με τους ήχους του μηχανήματος, ή να το συνδέσουμε με κάποιο συνθεσάιζερ ή μονάδες εφέ.

Διαθέτει επαναστατικό σύστημα σύνδεσης και είναι πλήρες συμβατό με το RackBrute module housing σύστημα.

Δοκιμάστε κάποιους από τους ήχους που περιλαμβάνονται στο Preset Cookbook, εξελίξτε τα synth skills σας και αρχίστε να πατσάρετε με το RackBrute και τα αγαπημένα σας Eurorack modules. Οι δυνατότητες πλέον είναι άπειρες.

Την θέση των πλήκτρων έχουν πάρει 16 pads, το MiniBrute 2S διαθέτει ένα triple-layer μονοφωνικό sequencer το οποίο λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί το βραβευμένο KeyStep της Arturia

Μπορείτε να ελέγξετε τις νότες σας σε ένα track, και να χρησιμοποιήσετε τα άλλα δύο για παραμέτρους του sequence όπως gates, CV, LFOs, και envelopes. Αυτά μπορείτε να τα πραγματοποιήστε σε πραγματικό χρόνο ή σε step-editing λειτουργία.


Χαρακτηριστικά


- Το MiniBrute 2S διαθέτει μεγάλη δύναμη στην αναλογική σύνθεση ήχου (2 multi-voice VCOs, loopable envelopes,
twin LFOs, self oscillating multimode filter…).


- Το MiniBrute 2S είναι το απόλυτο Electronic Dance Music συνθεσάιζερ: 3-track, 64-step sequencer και sync-locked
arpeggiator. Αυτά είναι ακριβώς ότι χρειάζεται ένας μουσικός για να δημιουργήσει ήχους για techno, house ή άλλα είδη ηλεκτρονικής μουσικής.

-  Velocity και pressure sensitive pads για να παίξουμε μελωδίες και να εισάγουμε steps στο sequencer.


- Εξαιρετική συνδεσιμότητα: συμπεριλαμβάνοντας ένα mod matrix με 48 CV εισόδους και εξόδους, MIDI και USB εισόδους και εξόδους.

- RackBrute ready: Το MiniBrute 2S μπορεί να ενσωματωθεί στο RackBrute σύστημα της Arturia, δίνοντας σας ένα δημιουργικό τρόπο να ελέγξετε το modular εξοπλισμό σας.