›  Αρμόνια/SynthsARTURIA  MINIBRUTE2  
MINIBRUTE2

MINIBRUTE2

MINIBRUTE2MINIBRUTE2
Arturia MINIBRUTE-2: Αναλογικό synthesizer , 25 πλήκτρα
Kωδικός 00000000003865
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΣΕ 1-2 ΗΜΕΡΕΣ
Τιμή με Φ.Π.Α.659.00€
καλάθι
Δειτε όλα τα προϊόντα της ARTURIA
Περιγραφή

Το MiniBrute 2 είναι το νέο αναλογικό, μονοφωνικό synthesizer που συνδυάζει αρκετά νέα χαρακτηριστικά: αναλογικός ήχος, πολύ δυνατά χαρακτηριστικά για την διαμόρφωση του ήχου, step-sequencer, και arpeggiator.

Διαθέτει δύο θρυλικούς Brute oscillators, φίλτρο Steiner-Parker, καινοτόμο looping envelope και hands-on control για κάθε παράμετρο.

Οπως το MiniBrute έτσι και το MiniBrute 2 είναι γρήγορο, διασκεδαστικό και εύκολο στην χρήση.

Ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για μουσικούς να μάθουν τα βασικά της αναλογικής σύνθεσης, και για τους synth experts να εξερευνήσουν τις συναρπαστικές δυνατότητες στην διαμόρφωση του ήχου μέσω του άμεσου έλεγχου χωρίς μενού και κρυμμένες λειτουργείες , του mod matrix και της Eurorack συμβατότητας.

Συνδέστε μέσω CV, MIDI ή USB, συγχρονιστείτε με ένα DrumBrute, ένα Akai MPC Live ή ένα Korg Volca. Το MiniBrute 2 σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας ιδανικό ecosystem.

Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του MiniBrute 2 είναι πόσο τέλεια ενσωματώνεται σε modular setups.

Διαθέτει ένα προηγμένο modulation matrix με μια ντουζίνα από πηγές και δρομολογήσεις, επιτρέποντας τον πειραματισμό με τους ήχους του μηχανήματος, ή να το συνδέσουμε με κάποιο συνθεσάιζερ ή μονάδες εφέ. Διαθέτει επαναστατικό σύστημα σύνδεσης και είναι πλήρως συμβατό με το RackBrute module housing system. 

Χαρακτηριστικά

- Ένα εξαιρετικά ευέλικτο συνθεσάιζερ: deep ήχους, ζεστά μπάσα, βελούδινα leads ή ακόμα experimental drones. Το MiniBrute 2 προσφέρει μια τεράστια ηχητική παλέτα διατηρώντας όμως το Brute DNA του.

- Η semi modular κατασκευή του MiniBrute 2 το καθιστά εύκολο και προσιτό για έναν αρχάριο να ασχοληθεί καθώς διαθέτει και άπειρες patching δυνατότητες για τους εξπέρ χρήστες καλύπτοντας τις ανάγκες και των δύο .

- RackBrute ready: Το MiniBrute 2 μπορεί να ενσωματωθεί στο RackBrute σύστημα της Arturia, δίνοντας εξαιρετικό έλεγχο στο modular εξοπλισμό μας.

- Εξαιρετική συνδεσιμότητα: συμπεριλαμβάνοντας ένα mod matrix με 48 CV εισόδους και εξόδους, MIDI και USB εισόδους και εξόδους.

- Υψηλής ποιότητας, MatrixBrute-style πλήκτρα με αναθέσιμο aftertouch.